De vertoning

De bodem in, de boer op.

Bodemboeren is beschikbaar voor vertoning in het land, op uitnodiging van alle mogelijke initiatieven in de samenleving. Geboekte openbare events vindt u in de Agenda.

Onze formule ‘U vraagt, wij draaien’ geldt ook voor besloten vertoningen, zoals voor professionele organisaties in domeinen als landbouw, voedsel, water, klimaat en groene ruimte. Download hier de bijbehorende flyer.

De film werpt nieuw licht op het functioneren van de bodem als de bron van ons voedsel, en leent zich bij uitstek als aftrap voor een dialoog. In 2015, het mondiale Jaar van de Bodem ging Bodemboeren op die manier van start; op uitnodiging deden wij als makers de ronde door het hele land. Zo kwamen we in gesprek met alle mogelijke geïnteresseerden: boeren en andere voedsel- en agroprofs, studenten, onderzoekers, beleidsmakers en niet te vergeten het algemene publiek: iedereen die eet.

Zie de trailer:

De spelregels voor vertoningen kunt u hier downloaden. Daarin vindt u ook onze contactinformatie.

Ook kleinere (non-profit) organisaties en netwerken moedigen we aan om een vertoning te boeken, samen met verwante groepen en initiatieven in de regio. Zoals op basis van onze hartgrondige suggesties uit 2015.

Comments are closed